top of page
utomhusbanor

Välkommen till Bollhalla utomhus - din ultimata destination för tennis, padel och avkoppling! På Bollhalla finner du 4 grusbanor med faciliteter såsom 2 padelbanor, omklädningsrum, en tennisbutik, en lounge-område och en kiosk som erbjuder kaffe, glass, läsk med mera. På idrottsparken finner du 4 plexipave banor.

 

Våra banor är tillgängliga för bokning online och är öppna från måndag till söndag mellan kl. 07-21. Förutom våra sportfaciliteter har vi även en butik där du kan hitta allt du behöver för din utrustning. Och när du känner för en paus kan du slappna av i vår lounge-område, njuta av en kopp kaffe, en läsk eller en läcker glass från vår kiosk. Vår kiosk har också ett urval av andra snacks och drycker för att hålla dig energifylld under din träningspass.

Under vardagar är våra öppettider från kl. 07-22 och priset för att spela tennis är 15€ per timme. Vi har även säsongskort tillgängliga, med förmånliga priser för juniorer, seniorer och familjer som bor i samma hushåll. Ett säsongskort ger dig ännu mer tillgång till våra fantastiska anläggningar till ett förmånligt pris.

 

Juniorer                                         70€

Senior                                           100€

Familj (boende i samma hushåll) 170€

Kontakta oss

+358 1823 337 

info@mlk.ax

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page