top of page

Padel

Välkommen till Ålands första padelbana på MLK!

Byggd sommaren 2019 och utrustad med de bästa banorna som används på World Padel Tour, har vi nu även två utomhusbanor med ledbelysning för kvällsspel. Du kan hyra eller köpa racketar och bollar direkt från vår Tennis Shop!

Under lågsäsongen, från 1 november till sista mars, kostar det endast 20 € per timme att spela. Under vår- och högsäsongen, från april till oktober, är priset 25 € per timme eller 27 € för icke-medlemmar. Och under sommarsäsongen, från juni till september, kostar det 30 € per timme för medlemmar och 32 € för icke-medlemmar.

För dig som är medlem på MLK finns det även möjlighet att teckna abonnemang eller göra gruppbokningar till medlemspriser enligt ovan. Du behöver bara boka minst 12 bokningar i följd och avgiften faktureras. För att boka kan du enkelt maila till peter@mlk.ax eller ringa +358 1823 337.

Det finns omklädningsrum, en Shop för att köpa eller hyra utrustning, en Lounge Area där du kan koppla av mellan spelen, samt en kiosk där du kan köpa förfriskningar och snacks.

Öppettiderna på MLK:s padelbanor är generösa. Vi är öppna från måndag till söndag, kl. 06.00 - 23.00. Under sommarsäsongen har vi även bemanning från måndag till lördag, kl. 10.00 - 20.00, för att ge bästa möjliga service.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page