top of page
tävlingsresor till gefle tk

MLK har som tradition att åka på tävlingsresor till Gävle. 
Årligen arrangerar vi 3 olika klubbresor och för ca 15-20 juniorer från MLK. Dessa resor har blivit en tradition och höjdpunkt för vårt tennislag, där vi får chansen att möta andra talangfulla spelare och uppleva den fantastiska tennisgemenskapen i Gävle.

 

Under flera års tid har MLK Tennis gjort den årliga resan till Gävle Tennis Klubb. Vår resa till Gävle skulle inte vara möjlig utan våra fantastiska partners som har stöttat oss genom åren. Ett stort tack till RBS, som har försett oss med pålitliga hyrbilar som tar oss säkert till och från tävlingen. Eckerö Linjen är en annan viktig del av våra Gävle-äventyr, det är alltid en glädje att resa med M/S Eckerö på vår väg till Gävle. Boendet är också en viktig del av vår resa, och vi har haft förmånen att sova över på Prolympia skolan. Förutom boende, är det en social aktivitet där juniorerna får umgås och ha trevligt. Tävlingsledaren Tobbe förtjänar också ett stort tack. Han har alltid sett till att våra matcher schemalagts smidigt, och han har gjort ett grymt jobb med att pussla ihop vår tävlingsplan så att vi kan delta i turneringen med full energi och fokus.

Sammantaget är Gävle-resan en höjdpunkt för MLK Tennis varje år. Det är en tid för oss att utmana oss själva på tennisbanan, knyta nya vänskapsband och njuta av den fina atmosfären i Gävle Tennis Klubb.

Melker_Olle_Gäfle_TK.jpg
Gäfle_Jul.jpg
Team_Gäfle.jpg
Rumander_Gäfle.jpg
Emli_Gäfle.jpg
Gäfle_TK.jpg
På_väg_Gäfle.jpg
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page